Úvod / Blog / Přátelské setkání detektorářů SLOUP 2023

Přátelské setkání detektorářů SLOUP 2023

29. 04. 2023

Detektorweb Vás srdečně zve na přátelské setkání detektorářů SLOUP 2023. Letošní setkání je výjimečné, protože společně oslavíme neuvěřitelných 20 let od založení Detektorwebu! Letošní termín je 26.-28. května 2023 a sejdeme jako vždy v rekreačním středisku STAP ve Sloupu v Čechách.

Setkání hledačů Sloup 2023

Po dlouhé covidové odmlce se můžete těšit na tradičně bohatý program plný skvělé zábavy, soutěží a přednášek. Hlavním sponzorem je firma XP METAL DETECTORS, která k nám vyslala svého ambasadora, jímž je Gary Blackwell, kterého bude většina z vás znát především z Youtube. I díky tomu se můžete těšit na první cenu v tombole, kterou bude jedinečný detektor kovů XP DEUS II. Gary nám představí jeho aktuální verzi a sekundovat mu bude Pepa Bis, kterého opět znáte z Youtube kanálu XP DEUS CZECH, a i on vám poodhalí své vychytávky a doporučená nastavení detektorů XP.

Opět budete mít jedinečnou příležitost vyzkoušet si rýžování zlata s mistrem světa v rýžování Františkem Hralou a okusit tam pravou „zlatou horečku“! Neodmyslitelnou součástí jsou naše veselé soutěže o pěkné ceny, výstava vojenské techniky v podání vojenského klubu Dubí. A samozřejmě věcí, na kterou se většina z nás již pravidelně třese, jsou grilovaná selátka, o které se bude jako vždy starat tým našeho úžasného Ládi! Stejně tak je zajištěno občerstvení v podobě nealkoholických nápojů.
Letošní novinkou bude také skákací hrad pro vaše ratolesti, aby jste nás mohli navštívit s celou rodinou a společně si celou akci užít o to více.
Nálož zajímavých přednášek jak se zaměřením na archeologii, spolupráci s archeology, ale i na historická válečná témata, zcela jistě potěší každého zaníceného detektoráře. Klasické posezení u táboráku a klábosení nebude také chybět.

Sobotní večer vyvrcholí losováním nabité tomboly, kde jak již bylo zmíněno, bude hlavní cenou detektor XP DEUS II, ale čeká vás i mnoho dalších hodnotných cen.

Tím nejdůležitější bude ale určitě tradičně přátelská atmosféra a skvělá zábava.
Těšíme se na Vás!

Za tým DETEKTORWEB.cz, Miroslav UC Kratochvíl

PS: Další podrobnosti zveřejníme 2. 5. 2023

Zpět na Blog


Další články

XP XTREM HUNTER - otázky a odpovědi, Garry Blackwell
03.11.2023

XP XTREM HUNTER - otázky a odpovědi, Garry Blackwell

Nyní, když se XP XTREM HUNTER dostal do obchodů, jsem si jistý, že máte spoustu otázek. Možná budu moci na některé z nich odpovědět zde. Co je to dvouboxový detektor…

BIS DEUS ACADEMY - 18.11.2023 HRADEC KRÁLOVÉ
29.10.2023

BIS DEUS ACADEMY - 18.11.2023 HRADEC KRÁLOVÉ

Ve spolupráci s Pepou Bisem jsme pro vás připravili BIS DEUS ACADEMY! Pepa Bis je osobností, kterou jistě znáte z jeho Youtube kanálu (https://www.youtube.com/@XPDeus1.2), kde…

Doručení zásilek nově i službou GLS
21.06.2023

Doručení zásilek nově i službou GLS

Nově máte možnost zvolit si doručení objednaného zboží službou GLS. K dispozici jsou tři možné varianty doručení:1) Doručení na vámi zadanou adresu2) Doručení na výdejní místo –…